Lid worden

TENNISVERENIGING OOLTGENSPLAAT

 

 

 

 

 

Informatieaanvraag voor het volgen van tennislessen of voor het aanvragen van lidmaatschap.

 

 

Lidmaatschapscontributie:

 

Eenmalig inschrijfgeld TVO

€ 12,50

per lid

Eenmalig sleutelborg

€ 12,50

per lidmaatschap

Jaarlijkse afdracht KNLTB

€ 20,00

per lid

Jaarlijkse contributie TVO

€ 45,00

junioren (t/m 17 jaar)

€ 107,50

senioren (18 jaar en ouder)

 

€ 240,00

gezinsabonnement

 

Bij de hierboven genoemde jaarlijkse contributie gaan wij er van uit dat seniorenleden de bardiensten meedraaien. De bardienst kan worden afgekocht à € 50,00 per seizoen.

 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het 'Jeugd participatiefonds Sport en Cultuur' vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee. Sinds 1 september 2016 kunnen ouders met thuiswonende kinderen van 0 tot 18 jaar zich aanmelden voor een financiële bijdrage uit het fonds. Er is een bedrag beschikbaar van € 250,- per persoon, per jaar. Dit bedrag mag voor maximaal € 150,- worden besteed aan contributie en voor maximaal € 100,- aan materiaalkosten, zoals bijvoorbeeld sportkleding of de aanschaf van een muziekinstrument. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van Gemeente Goeree-Overflakkee.

 

Wanneer u interesse heeft in het volgen van tennislessen of lid wilt worden van onze vereniging, vul dan onderstaand webformulier in of download het inschrijfformulier en mail dit formulier naar ledenadministratie@tvooltgensplaat.nl

 

Daarnaast hebben wij voor de voetballeden van VV OFB, Fios en Den Bommel een fantastisch aanbod voor een Zomerlidmaatschap over de periode mei tot 1 september 2018. Voor meer informatie, ga naar deze brochure !

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet !

 

 
 
 

Copyright © 2018 Tennisvereniging Ooltgensplaat | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Van den Ouden Advies