Evenementen

TENNISVERENIGING OOLTGENSPLAAT


Evenementen: Tennisactiviteiten, Oranje voetbal

Driedubbeltoernooi bij tennisvereniging Ooltgensplaat

Doordat de tennisvereniging in Ooltgensplaat dit jaar al

35 jaar bestaat wordt het dubbeltoernooi extra in de schijnwerpers gezet en daardoor wordt het driedubbel beleefd. Alle leden kunnen hieraan deelnemen met een partner naar hun keuze. Dubbel heren, dubbel dames en gemengd dubbel kunnen strijden om de fel begeerde trofee.                                                                                 


Deze kampioenschappen worden gehouden van maandag 7 juni t/m zaterdag 12 juni. Alle dagen zal er fel gestreden worden om toch maar een halve of een hele finale te bereiken. Alle finale partijen zullen op zaterdag 12 juni worden gespeeld.Maar op vrijdagavond voor de finales zal er een grote feestavond aan voorafgaan.


Deze feestavond staat natuurlijk in het teken van het 35 jarig jubileum De finalisten voor de zaterdag zullen wel vroeg naar bed gaan en zullen noodgedwongen dit festijn aan hun voorbij laten gaan. Met de finales op zaterdag zullen veel leden het eindverloop van het toernooi volgen en hun idolen aanmoedigen.

Natuurlijk komt er in dit jubileumjaar nog meer spektakel maar daarover later meer.


Oranje Voetbal en Oranje Tennis gaan samen  bij tennisvereniging Ooltgensplaat


De tennisvereniging in Ooltgensplaat laat het WK 2010

niet aan hen voorbijgaan en organiseren een tennis/

voetbal happening op zaterdag 19 juni op hun tennispark aan de sportlaan. Alle leden kunnen hieraan gratis deelnemen. Er worden leuke tennispartijtjes georganiseerd in originele oranje outfit en er wordt gezamenlijk naar de verrichtingen van het Nederlands

elftal gekeken onder het genot van hapjes en een drankje. Voor deze gelegenheid wordt er een groot LCD televisiescherm neergezet om alle doelpunten in het groot te bewonderen.  Na afloop wordt de BBQ opgestookt zodat alles een Zuid-Afrikaans tintje krijgt.  Uiteraard zal het tennispark Oranje gekleurd worden en de mooiste/leukste outfit zal zeker het gesprek van die dag worden.


Natuurlijk wordt gehoopt op een gunstige uitslag voor Nederland zodat de festiviteiten nog lang door zullen gaan in dit 35-jarig jubileumjaar. Voor het meebeleven van deze happening kunnen leden zich via de website, www.tvooltgensplaat.nl  opgeven om deel te nemen aan deze leuke en gezellige activiteit. Het belooft in ieder geval een geweldig tennis/voetbalfeest te worden met een maximaal aantal oranje uitgedoste deelnemers.


Groetjes, John Freen

Copyright © 2020 Tennisvereniging Ooltgensplaat | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Van den Ouden Advies