Lid worden

TENNISVERENIGING OOLTGENSPLAAT


Informatieaanvraag voor het volgen van tennislessen of voor het aanvragen van lidmaatschap.Lidmaatschapscontributie:


 

Eenmalig inschrijfgeld TVO

€    12,50

per lid

Eenmalig sleutelborg

€    12,50

per lidmaatschap

Jaarlijkse afdracht KNLTB   

€    20,00

per lid

Jaarlijkse contributie TVO

€    45,00

junioren (t/m 17 jaar)

 

€  107,50

senioren (18 jaar en ouder)


€  240,00

gezinsabonnement


Bij de hierboven genoemde jaarlijkse contributie gaan wij er van uit dat seniorenleden de bardiensten meedraaien. De bardienst kan worden afgekocht à € 50,00 per seizoen. 


Daarnaast bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het 'Jeugd participatiefonds Sport en Cultuur' vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee. Sinds 1 september 2016 kunnen ouders met thuiswonende kinderen van 0 tot 18 jaar zich aanmelden voor een financiële bijdrage uit het fonds. Er is een bedrag beschikbaar van € 250,- per persoon, per jaar. Dit bedrag mag voor maximaal € 150,- worden besteed aan contributie en voor maximaal € 100,- aan materiaalkosten, zoals bijvoorbeeld sportkleding of de aanschaf van een muziekinstrument. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van Gemeente Goeree-Overflakkee.


Wanneer u interesse heeft in het volgen van tennislessen of lid wilt worden van onze vereniging, vul dan onderstaand webformulier in of download het inschrijfformulier en mail dit formulier naar ledenadministratie@tvooltgensplaat.nl


Daarnaast hebben wij voor de voetballeden van VV OFB, Fios en Den Bommel een fantastisch aanbod voor een Zomerlidmaatschap over de periode mei tot 1 september 2018. Voor meer informatie, ga naar deze brochure !


Wij zien uw aanmelding graag tegemoet !


 
 
 
 

Copyright © 2020 Tennisvereniging Ooltgensplaat | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Van den Ouden Advies