Verslag activiteiten

TENNISVERENIGING OOLTGENSPLAAT


Nationale sportweek activiteiten bij tennisvereniging Ooltgensplaat


 

In samenwerking met de Christelijke Basisschool “De Hoeksteen” en de Openbare basisschool “De Regenboog” heeft de tennisvereniging in Ooltgensplaat op donderdag 22 april activiteiten op het tennispark ontwikkeld voor de groepen 5 tot en met 8.

(zie foto's onder dit artikel)


Door de vrijwilligers van de vereniging werden deze dag onder gunstige weersomstandigheden diverse vaardigheden bij de kinderen getest onder het toeziend oog van de leerkrachten. Onder leiding van oud topman bij Adidas, Piet  Korteweg met assistentie van Merijn Kant en Aad Lindenburg  brachten zij de kinderen op een speelse manier het tennisspel bij alle kinderen. De kinderen genoten zichtbaar van de activiteiten en zijn zeker van plan om daar in de toekomst ook van te gaan genieten. Daarvoor is alle gelegenheid want de tennisvereniging heeft voor de rest van het jaar een groot aantal activiteiten gepland waaraan de kinderen gratis kunnen deelnemen. Zo zijn er een aantal vrijdagavonden gepland die beginnen met patat en daarna natuurlijk tennis. Deze avonden staan genoteerd op 23 april, 28 mei, 27 augustus, 24 september en 29 oktober. Op vrijdagavond 25 juni is er een heuse sleep-in met veel verrassingen en aansluitend op de zaterdag een ouder-kind toernooi waarbij een kind samen met pa, ma, opa, oma of buurman,buurvrouw het toernooi kunnen spelen. Op 11 september is er ook nog zo’n dergelijk toernooi. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Op diverse woensdagen is er ook nog gratis tennisles en wel op 12 mei, 16 juni, 11 augustus, 15 september en 13 oktober.


Natuurlijk wil de vereniging graag de kinderen als tennislid inschrijven en de kosten voor een junioortje zijn daarom bijzonder laag gehouden om geen drempel op te werpen. Daarvoor kunnen zij terecht bij de secretaris van de tennisvereniging en dat is Ingrid Verharen met het telefoonnummer: 0187-631162 of ga naar de website, www.tvooltgensplaat.nl .

Copyright © 2020 Tennisvereniging Ooltgensplaat | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Van den Ouden Advies